Contact
GoorseMHC
hockey
Adres
GoorseMHC
Rubensstraat 2
7471 HX Goor

0547-271812
Nieuwsoverzicht
UIT HET NIEUWS

17-11-2019
Leuk interview op Hockey.nl
 
Leuk interview op Hockey.nl van onze keepster van MB1 Eline Ensing.
https://hockey.nl/…/in-the-picture-11-ik-wilde-stoppen-maa…/


 
SPONSORNIEUWS

17-11-2019
Hoofdsponsor Rabobank Centraal Twente
 
Donderdagavond hadden een zeer geslaagde wijnproeverij gehad bij de Goorse MHC. De sponsorcommissie had Chateau de l'Horte uitgenodigd voor deze avond en ze hadden hele lekkere wijnen meegenomen om te proeven. Ook op deze avond heeft onze hoofdsponsor Rabobank Centraal Twente het sponsorcontract verlengd voor 3 jaar en daar zijn wij als Goorse MHC heel blij mee en wij kregen die avond nog een extra cadeau van de Rabobank Centraal Twente een cheque ter waarde van 250 euro. 🏑💪.. Maar dat was nog niet alles, ook Fysiotherapie & Fysiofitness Smit heeft het sponsorcontract verlengd en blijft zoals afgelopen jaren teamsponsor van GMHC DAMES 1.. TOP!!! and last but not least mogen wij Bar Bistro d'Olde Smidse verwelkomen als nieuwe sponsor. De hockey in Goor zit goed in de lift. 🏑💪
 
BESTUURSMEDEDELING

28-10-2019
Parkeerbeleid GoorseMHC
 

Beste leden, ouders en coaches van de Goorsemhc

 

 

Parkeren bij de hockeyclub is nog steeds een probleem, maar geleidelijk aan gaat het steeds beter. Het beste zou zijn dat wij bij een thuiswedstrijd parkeren aan de Paulus Potterstraat in de daarvoor bestemde parkeervakken. Dan kunnen de gasten parkeren aan de Rubenstraat.

Ook vertrekken bij uit wedstrijden vanaf de Paulus Potterstraat heeft onze voorkeur. Op wedstrijddagen is het hek geopend aan de kant van de Paulus Potterstraat.

Laten we samen rekening houden met onze buren.

 

 

Namens het bestuur GoorseMHC

 

Reinier van der Veen

 28-10-2019
Wijnproeverij leden en sponsors 14 november
 

Op donderdag 14 novembervanaf 19.30 uur wordt er voor al onze leden en sponsoren een gezellige wijnproeverij georganiseerd in ons clubhuis.

Het Zuid-Franse wijnhuis Château de L’Horte komt dan speciaal voor deze gelegenheid naar GMHC om ons een geweldige avond te laten beleven en uiteraard om hun uitmuntende wijnen te laten proeven. Paul den Toom, mede eigenaar van dit wijnhuis en zijn Franse partner Lucas zullen de wijnen presenteren. Château de L’Horte is een vooraanstaand wijnhuis met een Nederlands tintje dat ook in Nederland haar wijnen verkoopt. Het château produceert rosé, witte en rode wijnen en heeft in de loop der jaren al diverse awards en onderscheidingen ontvangen. Er zal dus ongetwijfeld voor iedereen een heerlijke wijn (of meerdere) tussen zit! 

Kijk voor meer informatie over dit wijnhuis op hun site www.chateaudelhorte.com en bekijk ook eens de wijnvilla’s die te huur zijn.
Opgeven kan via: [email protected]
graag voor 1 november.

 

11-9-2019
Nieuwsbrief september 2019 GoorseMHC
 

Beste leden en ouders,

 

De vakantietijd, heerlijke zomerse weken zonder werk of school en zonder hockey; ze zitten er weer op! Genieten was het zeker maar het is ook goed om terug te zijn en om samen met het nieuwe seizoen te starten. We brengen deze nieuwsbrief uit om jullie te informeren over een aantal acties en evenementen die binnenkort op stapel staan. Ten eerste willen we jullie informeren over de Grote Clubactie. Laten we daar met z’n allen weer een groot succes van maken. Ten tweede nodigen wij jullie allen en onze sponsoren uit voor een wijnproeverij op 14 november a.s. Ten derde doen we een oproep voor nieuwe leden voor onze Sponsorcommissie.

 

In de bijlage vind je onze nieuwsbrief.

 

Met vriendelijke groet,

 

Reinier van der Veen

 


TC

9-9-2019
Coach en Trainers cursus van de KNHB.
 

We gaan van start met de basisopleiding voor trainers en Coaches.

Maandag 30 september. 

Ontvangst: 18:45
Start cursus: 19:00
Einde:21:00.
Clubhuis GoorseMHC

 

In 2018 heeft de KNHB de Visie op de ontwikkeling van hockeyers naar buiten gebracht. Hierop krengen ze vooral enthousiaste reacties, maar horen hier en daar ook kritische geluiden. Veel verenigingen vinden het bijvoorbeeld lastig om hun technisch kader goed op te leiden, terwijl goed opgeleide trainers en coaches onmisbaar zijn voor de ontwikkeling van (jonge) hockeyers. Daarom hebben ze besloten verenigingen hierin te ondersteunen en onze Basisopleiding Training geven en de Basisopleiding Coachen ruim een jaar lang gratis aan te bieden: van 1 december 2018 t/m 31 december 2019.

Hiervoor hebben ze de twee opleidingen (deels) samengevoegd. De nieuwe (kosteloze) Basisopleiding Training geven en Coachen bestaat uit twee bijeenkomsten van 2,5 uur, en is bedoeld voor alle trainers en coaches in de C-, D- en E-categorie.

Bijeenkomst I: gezamenlijke sessie voor trainers en coaches

De eerste bijeenkomst is een gezamenlijke sessie (trainers en coaches samen) en behandelt de volgende onderwerpen:

 • Visie op de ontwikkeling van hockeyers
 • Leeftijd-typische kenmerken
 • Beginsituatie
 • Wat is verantwoord training geven en coachen?
 • Veiligheid
 • Opdrachten

Bijeenkomst II – trainers en coaches apart

Voor het tweede deel splitsen we op in twee groepen (trainers en coaches apart).

Tijdens de bijeenkomst voor trainers leert de deelnemer om (vanuit de Visie op de ontwikkeling van hockeyers) technische en tactische vaardigheden in verschillende vormen te oefenen. We behandelen onder andere de volgende onderwerpen:

 • De perfecte training
 • Wat is training geven?
 • Indeling van de training
 • Hoe bied ik een oefening aan?
 • Model training geven
 • Enkele groepsopdrachten

Tijdens de bijeenkomst voor coaches krijgen de deelnemers inzicht in hoe ze de visie kunnen doorvertalen naar het coachingsvak. Onder andere de volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Cultuur en afspraken
 • De complexiteit van spel(sport)
 • Tactische vuistregels
 • Effectief communiceren
 • Enkele groepsopdrachten
 


SCHEIDSRECHTERS

30-8-2019
Filmpje uitleg nieuwe spelregels
 
 
BESTUURSMEDEDELING

21-5-2019
Heb je al op de GoorseMHC gestemd?
 
Heb jij al gestemd op onze club?
Het kan nog tot 7 juni.

Wie weet worden wij wel de club van het jaar.
 


JEUGD

2-4-2019
GMHC MD1 op bezoek bij SCHC
 

Zondag 31 maart 11.00 uur, de meiden van Goor MD1 staan verzameld bij het clubhuis samen met een flinke groep ouders, broertjes en zussen. Het is tijd voor een soort van teamdag. We gaan met z'n allen naar SCHC (Bilthoven) om een wedstrijd te kijken van hun Dames 1. Dat is serieus werk want de dames van SCHC doen mee voor het kampioenschap in de hoofdklasse.

 

Om 12.45 wordt er afgeslagen tegen SCHC - Groningen en onze helden zit er gelijk goed bovenop. De ene aanval naar de andere waarna er uiteindelijk met 7-0 wordt gewonnen. Onze meiden staan langs het veld te kijken, te filmen, te fotograferen en aan te moedigen. Indrukwekkend om te zien hoe razend snel combinaties worden gemaakt, echt tophockey!

 

Na de wedstrijd worden we onder hoede genomen door de SCHC teammanager (Karin). Eerst wordt er een foto gemaakt op het veld, alle meiden uit Goor samen met de Dames van SCHC. Nadat de speelsters zijn omgekleed is er ruim de tijd voor een meet&greet; foto's maken, handtekeningen verzamelen en een praatje op het terras. Met een schuin oog kijken we ook nog een stuk van de Heren wedstrijd (ook hoofdklasse). Rond 17.00 uur zijn we weer terug in Goor, een zonovergoten en prachtige dag. SCHC, dank voor de ontvangst!

 

 
BESTUURSMEDEDELING

11-6-2018
Privacy verklaring Goorse MHC
 
PRIVACYVERKLARING GOORSE MIXED HOCKEYCLUB
Mocht u vragen hebben over deze verklaring dan kunt u contact opnemen door te mailen naar [email protected] 
Vr. groeten 
Bestuur GMHC 


 


TC

13-11-2017
Technisch beleid GMHC 2017-2021
 
Op de algemene ledenvergadering van donderdag 2 november heeft de Technische commissie van de GMHC haar nieuwe Technisch beleidsplan 2017-2021 gepresenteert.
 
Zie Bijlage .
 
 
 
 
 
 
 


Hoofdsponsor

Sponsoren
Statistieken
zaterdag 14 december 2019
Aantal leden (info) 331
Nu online
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 85,2%
Mededelingen
Clubcompetitie
1. D1 Zaal
2. MD1
3. MC3
4. MB1
5. MB3
hele clubcompetitie..
Bardienst
(% bezetting bar)
december 0 %
januari 0 %
februari 0 %
Laatste reacties
Wedstrijden quicklinks
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 26% |week: %

Teams