Bestuursmededeling

Coronaprotocol Goorse MHC seizoen 2020-2021

Nieuws afbeelding 25-8-2020
Laatste update: 30-08-2020

Het nieuwe hockeyseizoen staat op het punt om te beginnen. Ondertussen zijn de trainingen alweer opgestart en daarna zal de competitie weer starten. En omdat Corona nog niet verdwenen is zijn er een aantal regels waar we ons als club aan moeten houden. Vandaar dit nieuwsbericht waar we de verschillende regels op een rij hebben gezet.

Klik hier voor het volledige GoorseMHC protocol.

Al deze regels zijn ook te vinden op de site van de hockey bond KNHB: https://www.knhb.nl/ kenniscentrum/artikel/ hockeycompetitie-en- coronavirus-hockeyen-met-deze- richtlijnen

De belangrijkste regels staan hieronder vermeld en de details zijn te vinden in het Corona protocol van GMHC op de website (zie de bijlage van dit nieuwsbericht).  
  • Registratie: registreer in Lisa (Hockey App) altijd je aan- of afwezigheid. Dus voor zowel de trainingen als de wedstrijden.
  • Vervoer: het advies is om vanaf 13 jaar een mondkapje te dragen wanneer personen van buiten je huishouden in één vervoersmiddel van of naar een sportactiviteit gaan en/of bij uitwedstrijden.
  • Uitwedstrijden: voor de coaches: registreer in Lisa ook de ouders die rijden naar de wedstrijden (taak in Lisa).
  • Bidons: gebruik alleen je eigen bidon voor drinken. De kratten met bidons van de club zijn verwijderd uit de lockers met keeperspak.
  • Parkeren: parkeer op wedstrijddagen zoveel mogelijk aan de Paulus Potterstraat en vertrek hier ook naar uitwedstrijden.
  • Betalen: bij GMHC kan sinds dit jaar alleen nog maar met de pinpas betaald worden.
  • Uitwedstrijden: check voordat je naar een uitwedstrijd gaat ook even de website van de club waar je gaat spelen om te zien of daar nog andere coronaregels zijn (bijvoorbeeld of er douchegelegenheid beschikbaar is).
  • Kleedkamers: op zondagen (senioren) zullen de GMHC thuis teams zoveel mogelijk gebruik maken van de twee heren kleedkamers zodat de twee dames kleedkamers voor uitspelende teams beschikbaar zijn. VL teams (MIX) gebruiken kleedkamers in overleg met de tegenstander.    
Het zijn een heleboel regels maar laten we er samen voor zorgen dat we een veilige sportomgeving voor zowel onze eigen leden als ook de bezoekende sporters en toeschouwers creƫren.

En hopelijk heeft iedereen een leuke tijd tijdens de hockey!

Namens het bestuur GMHC

Bijlage