Bestuursmededeling

En alweer een mooi bericht over de GMHC!

Nieuws afbeelding 8-6-2018

Het mobiele Urban Hockeyveld is als project ingediend voor de KNHB bestuurderstrofee 2018 en GENOMINEERD!

Deze trofee wordt ieder jaar uitgereikt aan een vereniging die lid is van de KNHB als blijk van waardering voor uitzonderlijk goed beleid op een bepaald gebied dat een voorbeeld en inspiratie voor andere clubs kan zijn. Ook moet de geleverde prestatie creatief en origineel zijn én een positief effect hebben op de hockeysport.

 

Door het Urban Hockey-project kunnen veel mensen, vooral jongeren, kennismaken met hockey, en omdat het veld mobiel is bereiken we ook jongeren voor wie hockey (nog) geen serieuze optie was als sport.

Voor de eigen leden is het veld een gave extra mogelijkheid samen te hockeyen en nieuwe tricks en skills te ontwikkelen.

 

Het schoolfeestweekend wordt hopelijk extra feestelijk...de ALV waarop de winnaar bekend wordt gemaakt is op zaterdag 23 juni. Onze voorzitter Reinier zal aanwezig zijn!

 

Wel of geen trofee…wij zijn trots op dit project! Er wordt druk gewerkt aan het afronden van de aanleg van het veld. Binnenkort hoor je meer over de feestelijke opening én natuurlijk wanneer we het eerstvolgende evenement in de regio bezoeken