Nieuwbouw

Start Bouw op 19 juni

Nieuws afbeelding 13-5-2013
 
De bouw van de nieuwe kleedkamers en kantine komt steeds dichterbij en de voorbereidingen zijn in volle gang. De gemeenteraad heeft positief besloten inzake het bestemmingsplan en de vergunning is nu in behandeling.
De gemeente start op 3 juni met de asbestsanering van een gebied van ruwweg 10 meter rondom de gebouwen. Deze sanering zal klaar zijn op 19 juni en direct
daarna kunnen we beginnen met de bouw. Planning is om in December over te huizen naar de nieuwe gebouwen.
 
Van 3 tm 9 juni zullen er voorbereidingen worden gedaan voor de sanering  en tussen    10 en 19 juni zal de daadwerkelijke asbestsanering plaatsvinden.
De sanering betreft : Grond –terras –fietsenstalling tot 10 meter rondom oude gebouwen. Tussen 10 en 19 juni hebben we geen toegang tot gebouwen en het saneringsgebied. Hekwerken aan de Rubensstraat en de fietsenstalling worden tijdelijk verwijderd

Voor de bouw is een tijdelijke toegang aan de Paulus Potterstraat aangevraagd. Het bouwperceel is intussen uitgezet en aangegeven met gekleurde paaltjes zodat al goed zichtbaar is waar de gebouwen zullen komen. De penningmeester is druk bezig om de laatste financiële zaken te regelen en de bouwcommissie is intussen ook druk met de nodige voorbereidingen.
De eerste voorstellen voor inrichting keuken en voorraadruimtes zijn gedaan en we komen in de fase van keuzes maken inzake inrichting terrain en kantine.

Voor 1 juni wordt de container voor het keepermateriaal verplaatst en zullen er 2 bouwcontainers geplaatst.  Hier kunnen we ook tijdelijk gebruik van maken in de periode als we niet in de gebouwen mogen komen.
 
de Bouwcommissie