Lid worden

  • Lijkt hockey jou leuk, maar wil je eerst zeker weten of hockey ook echt jouw sport is?
  • Heb je nog nooit een stick vastgehouden, maar altijd al willen hockeyen?
  • Weet je nog niet zeker of je lid wilt worden van de gezelligste hockey club van de Hof van Twente? Wil je eerst de sfeer zowel binnen als buiten het veld voelen en proeven?
Dit begrijpen we bij de GoorseMHC heel goed! Daarom bieden wij je drie gratis proeflessen aan, zodat je goed kunt besluiten of je definitief lid wilt worden. Aan de drie proeflessen zijn geen kosten verbonden en bevalt het hockeyspel je tijdens die proefperiode toch niet? Dan geef je dat na de laatste training aan de trainer door.  Een leenstick staat voor je klaar, dus... aarzel niet en stuur vandaag nog een e-mail aan onze Technische Commissie via [email protected] om je als proeflid aan te melden en dan kunnen de proeflessen ingepland worden! Als we je mailtje hebben ontvangen, nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw proeftrainingen in te plannen.

Als je besluit om na de drie proeflessen lid te worden van de GoorseMHC dien je je aan te melden. Dit kan uitsluitend middels het invullen van het inschrijfformulier. We kennen geen wachtlijst, maar nieuwe leden dienen minimaal 5, liefst 6 jaar oud te zijn. We adviseren je, vóórdat je het inschrijfformulier invult, eerst de informatie over de contributie door te lezen. Heb je vragen over onze normen en waarden? De antwoorden vind je bij de gedragscodes.

Na de inschrijving zullen we je indelen in een (wedstrijd)team. Het kan gebeuren dat je eerst een paar weken alleen kunt trainen omdat in de bestaande teams (die ook wedstrijden spelen) geen vrije plekken meer zijn. Zodra de mogelijk zich voordoet, zullen we een nieuw team inschrijven zodat ook jij jouw hockeyvaardigheden in een echte wedstrijd kunt laten zien.

Voor een vereniging als de GoorseMHC is de inzet van vrijwilligers van groot belang. Zonder vrijwilligers functioneert onze vereniging eenvoudigweg niet. De bereidheid om wat extra's te doen is een voorwaarde voor het lidmaatschap. Zou je alvast willen nadenken waar je interesses liggen en hoe je de club kunt helpen? Op de club zijn er genoeg mensen die je bij het maken van een keuze kunnen helpen en op de bijeenkomst komen we er zeker bij je op terug. Daarnaast organiseren we gedurende het seizoen Vrijwilligers-dagen. Op de vacaturesite vind je de openstaande vacatures.

Als je jouw gegevens hebt ingevuld, worden deze direct opgenomen in onze administratie en wordt er een inschrijfformulier aangemaakt. Dit inschrijfformulier mailen we naar je en kun je bewaren of printen. Hoe de GoorseMHC omgaat met jouw gegevens kun je vinden in onze privacyverklaring.

Nog vragen? Neem dan contact op met: [email protected]

Je bent van harte welkom. Zien we je snel?