Welkomstwoord

Hartelijk welkom op de site van de GoorseMHC; de eerste en enige hockeyclub in de Hof van Twente!

Op deze site vindt u informatie over onze club, de organisatie, de diverse commissies en hun vrijwilligers, én natuurlijk de teams, wedstrijden en activiteiten op de club.

Wij zijn een rookvrije hockeyvereniging met vooral veel jeugdspelers maar ook het aantal volwassen-leden zit, mede dankzij het zeer populaire trimhockey, in de lift. Onze club streeft ernaar dat iedereen kan presteren op zijn of haar niveau. Maar voorop staan vooral ook plezier in het spel en veiligheid. Sportiviteit, respect, gezelligheid, prestatie en betrokkenheid gaan bij de GoorseMHC hand in hand.

Naast de reguliere hockeycompetities organiseren we "rondom” de velden diverse activiteiten zoals het familietoernooi, het nachttoernooi, de seizoensopening, de eind bbq en een nieuwjaarsreceptie. Kortom: een mooie combinatie van (hockey)sport en gezelligheid. En niet alleen op de club zelf zijn we actief: we nemen met ons mobiele urban hockeyveld zeer regelmatig deel aan evenementen.

Onze prachtige accommodatie, twee kunstgrasvelden en het urban hockeyveld vormen een goede basis voor de verdere ontwikkeling van de sport en van de vereniging zelf natuurlijk. Er wordt continu gewerkt aan de technische ontwikkeling van de club. Met onze nieuwe trainers, technische opleidingen, bijscholing, clinics e.d. bouwen we aan de verdere ontwikkeling van het technisch kader. Zo werken we met ambitie aan ons hockeyniveau.

GoorseMHC functioneert dankzij de inzet van vele vrijwilligers. Dit zijn niet alleen leden, maar ook ouders van jeugdleden. Ze helpen als trainer, coach of scheidsrechter. Daarnaast zijn er ook vele vrijwilligers actief als lid van een commissie of het bestuur.

We gebruiken onze site, de LISA app en social media als belangrijkste communicatiemiddelen. Mocht u vragen hebben mail dan naar [email protected] of rechtstreeks naar één van de verschillende commissies. Wij zullen uw vraag dan z.s.m. beantwoorden.

 

Veel hockeyplezier gewenst!